Jäger & gayklubb.


Fire.

Myskväll med bästa Mikaela <3


Man down.


Hello godbye.

Påväg till jobbet. Märta är skit trött. Såg en helt störd film igår, vet inte hur fan Jesper hittade den. men den va väl rolig, tyckte jag då iaf. Man ska nog ha lite efterbliven humor för att gilla den. Efter som min humor är grym så var det ju inte den bästa filmen jag sett.


Beautiful baby.

Min fina älskling har slocknat i soffan framför brasan!


Pumbaa.

Igår så flyttade jag dom sista sakerna från Mikaela (tror jag fick med allt iallafall) så himla skönt att jag fått min byrå till lägenheten nu så att jag kunde packa in alla kläder. Blir lite jobbigt att ha Ikea kassar överallt för att man inte har någonstans att lägga kläderna. Nu är det bara hyllor och en tavla som ska upp på väggen och sen små plock. Hade även sovbesök igår av en viss Pumbaa :) sen en kvälls promenad med Pia!


Hej våren.


....


<3


Lovely.

Min nya fina ljuslykta!


Love.

Blev väckt för en halv timme sen av ett underbart samtal från min älskade Patricia :) dagen började bra och jag är glad! Har sovit första natten i lägenheten och de känns jävligt bra, nu ska jag kolla film på nya tvn och äta frukost! Allt känns så jävla bra.


Det bästa morgon godset på jobbet.


Shivi.

Min kärlek på jobbet.


Hey you.

Godmorgon! Sitter på bussen påväg till jobbet och längtar efter min Märta som Frida lånade med sig hem :) packade massa saker från lägenheten igår och körde till nya lägenheten, efter helgen så är jag helt inflyttad! SÅ SKÖNT! Sen så blev jag bjuden på grillat och potatisgratäng av Carin efter allt flyttande. Sen följde Carin, Micke, Pia och Jennifer med till lägenheten och drack kaffe och tog en titt. Sen blev jag kvar i tungelsta hos Carin över natten.
Börjar sakna Maxi och David mer nu också, dags att komma hem snart kanske?!?


Spring girl.

Världens vackraste vår flicka.


HappyBday darling.

Idag fyller världens bästa tjej 22år! Önskar att jag kunde vara med henne och fira hennes födelsedag, men eftersom att hon är i Sydamerika så blir det lite svårt. Idag var första gången jag pratade i telefon med Patricia sen hon åkte och det var mer än två månader sen. Kändes så bra att höra sin röst så man verkligen vet att du mår bra! De hördes verkligen att du är lycklig. Hoppas du får en underbar dag hjärtat!! Jag saknar och älskar dig jätte mycket <3 förlåt för att jag väckte dig. Längtar så himla mycket tills du kommer hem. Inte långt kvar nu bara en månad.


Happyhappyhappy.

Snart kommer mamma och då ska vi åka och skria på kontraktet och hämta nycklarna till lägenheten! :D juste har jag glömt att säga att jag ska flytta?!?! JAG SKA FLYTTA!!! Så vi ska till lägenheten och packa upp kökssaker!


..


The sun is shining.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_193612469.jpg" class="image">


Hi.

Hittade precis Märta under Mikaelas täcke, hon är så jävla söt!! Dom har redan sagt godnatt för kvällen.


YES!

Tjenaretjenare. Var ju som sagt i högdalen igår på schlagerkväll hos MarcusL. Blev massor med öl för grabbarna (som varit på kryssning kvällen innan) Gin för Michelle och redbull för mig. Michelle bjöd på en god pastasallad innan vi gick över till Marcus, thanks darling. Alla grabbarna var trevliga som vanligt, Klintan gick hem tidigt efter att han spytt blod. Usch. De va mycket sång från grabbarnas sida och en del chattroulette. Mycket snoppar och rövhål från vissa av grabbarna visades. Mindre Nice. Duktiga jag hade min tredje helg utan alkohol. Tummen upp till mig. Hoppas att jag blir av med min hosta snart så att jag kan börja träna igen.

Igår köpte jag även en ny tv :) tack Håkan för pengarna, dom användes väl.

Idag så har jag varit med mamma, Anders, Märta och mormor hos gammelmormor Märta 98bast och hälsat på :) hon blev så glad att hon fick tårar i ögonen! Efter vi varit där så körde vi hem mormor och lämnade Märta hemma innan vi tog en spontan tripp till IKEA. Köpte nästan allt som jag behövde, hoppas jag. Kommer väl på massor med fler saker som jag glömt köpa. Så himla typiskt mig.

Kollade på bigbrother ikväll (mitt tredje avsnitt från iår) äntligen är Rodney inne i huset igen så nu måste jag börja kolla. VINN HELA SKITEN NU!!!


!

Påväg till högdalen.


The beautie and the beast.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_193063238.jpg" class="image">


Happy.


Favvo.

Nu har min fina kille äntligen kommit och vi ligger i soffan och myser alla tre. Östens underbara matte Malin hade köpt med sig blåbärssoppa och godis till mig eftersom att jag är sjuk! Så himla snällt :)


Top cat.

Febern är nästan bort helt, men den här hostan tar all min energi :( var ute med Märta för ett tag sen och passade på att träna lite hon är så duktig mitt lilla solrosfrö :) finns det rätt sorts godis med i bilden så lyssnar man jätte bra!! Nu ligger vi i soffan och kollar på Top cat, de är ungefär det jag orkar göra.

I eftermiddag kommer min fina Östen hit och ska sova över :) så himla mysigt.


Sick.

Har varit hemma i två dagar nu och varit sjuk, kommer vara hemma hela veckan! Magsjuk, feber, jätte äcklig hosta och jätte förskyld :( bläää! Gårdagen var hemsk, kunde knappt röra mig. Idag hade jag sån tur att min underbara syster gick och handlade till mig. Blåbärssoppa, en limpa och ett paket piggelin :) hon är bäst!


My shoes.

Har inte lagt upp bilder på alla dom nya skorna! Så här kommer resten :)


BIG LOVE


.......


Dogs.

Träffade Sara igår vilket var jätte mysigt eftersom vi aldrig ses :) sen blev de trerätters middag hos familjen Duggin.

Junior var aningen gladare än Märta :)


Sun

Godmorgon. Vaknade precis och är jätte snorig. De kändes ju sämst. Saknar min Märta också som har varit hos Roffe och Lotta hela helgen men idag kommer hon hem :) igår så fick jag för mig att jag skulle ut till tungelsta skogen hem till Carin's pappa eftersom jag vet att hon och hunden är där varje lördag. Så jag tog en promenad dit, de tog typ en halvtimme och de va underbart promenad väder! Vi grillade och hade de mysigt. Efter de så åkte vi tillbaka till civilisationen hem till Carin. Kollade på tv och hade de mysigt. Sen tog jag en sväng ner till Hemfosa och träffade Petter och Simon som jag inte träffat på jag vet inte hur längre. Petters brorsor Axel och Oskar var också där :) vi spelade kort, yatzy och tekken, jag bar självklart på lag med brorsorna! :)

Från promenaden ut till skogen igår.


Kiss.

I går så var jag i stan med Elin och Jossan, vi käkade middag och giv på bio :) super mysigt! Efter de så åkte jag hem en sväng och sen blev de en nykter kväll på olearys med Mikaela och folket! Våra tröjor som vi beställt kom igår :D happyhappy.


The one.


Rest in peace.

Har nyss kommit in från en timmes promenad runt Jordbro med Gösta :) super mysigt!!!

Fick precis reda på att Svenne gått bort :/ vila i frid.


RSS 2.0