My big love.


Hold on.

Vaknade imorse med världens huvudvärk så stannade hemma på förmiddagen. Jag och Märta sov bort huvudvärken, vaknade utan huvudvärk. Gick inte till jobbet för ens vid halv två, stängde idag och de kändes stressigt som fan,när Frida gick runt klockan fem var det fortfarande massa hundar kvar och massor av städning. Foxy tuggade sönder halva grinden var av att det blev enorma mängder med träflisor överallt, Lupo ylade konstant förutom när jag var inne hos honom, Goliat satt och glodde på mig i evigheter och många hundar hade en skäll dag idag. När jag tillslut kom ifrån jobbet så skulle jag möta Angelina och gå till gymmet och sen sola. Så himla skönt att få träna bort lite av all stress.


I got the power.

Ligger i sängen och försöker sova. De går inge vidare. På jobbet har det varit helt okej. Vikte sjukt mycket handdukar och lakan. Var på gymmet idag. Mötte Sara och mamma. Sara skulle nämligen också skaffa gymkort, bra med en vän som tränar när hon är på gymmet. Blir gymmet imorgon efter jobbet men då ska jag möta Angelina också. Hoppas man äntligen kan börja komma i form och att ryggontet går bort nu när jag har börjat träna. Nu måste jag försöka stänga ögonen igen. Godnatt!!

Sara och jag i somras på summerburst.


Love you.


Drop dead.

Kom precis till jobbet. Sliten stel och slö. Precis så känner jag mig idag. Station i fredags. Somnade runt fyra och vaknade åtta på morgonen och var jätte pigg. Helt värdelöst. Började städa. Skulle träna med mamma men hon var upptagen med annat så jag gick till gymmet själv. De va nästan helt tomt på gymmet när jag kom dit. Så jävla skönt. Efter gymmet så mötte jag Johana. Gick på systemet och handlade mat. Alltid trevligt med middags gäster. Drack vin hemma hos mig med johana Sara och Mikaela. Sen åkte vi till olearys. Träffade mina bästa där. Puss. När olearys stängde så skulle jag och Sara med Maxi och David hem till David. Så vi tog taxi hem till mig för att hämta mer vin och åkte sen till David. Man skulle kunna säga de som händer hos david stannar hos David haha. Var inte hemma för en klockan tio på morgonen. Sov två timmar för sen skulle vi storhandla. De var precis vad jag kände att jag var sugen på att göra. Nu har vi mat för en hel arme iallafall. Sov lite till och från på eftermiddagen. Men vaknade till kvällen och somnade inte för ens vid klockan tolv. Så ja jag är ganska sliten! Idag blir de bara jobba, äta, träna och sen sova.

Jag och Johana i lördags kväll.


Scarrry monster...gooodnight.


Mr Big.

Händelserik dag? Nej inte direkt. Jobbat. Försov mig lite grann. Alltså må dagar och torsdagar är värst för då börjar jag kl åtta. Kroppen vill varken gå upp ur sängen eller vakna. När jag börjar sju eller nio så är det mycket lättare. Åtta är helt enkelt inte min tid. Drygt. Badade och borstade en jätte bamsing till hund idag. Han var super söt och hette Tudor och vägde typ över sjuttio kilo. Det är ingen dagis hund utan bara någon helt random som ringde och ville ha sin hund badad. (bilden är på Tudor) Tog även arslet ur vagnen och köpte gymkort idag. Tränade även med mamma. Första gången på typ två år och de märks kan jag ju säga. Tack mamma för att du drar med mig till gymmet. För de behövs. Solade efter gymmet. Så himla skönt. Nu är det godnatt.


HP.

Är påväg hem i kylan. Tur att de går så himla fort att åka hem från Vh. Tack Tobbe för bästa filmsällskapet! Har äntligen kollat på sista Harry Potter filmen. Nu blir det till att gå ut med Märta när jag kommer hem och sen direkt till sängen. Skönt. Imorgon ska jag bada hund och tjäna lite extra pengar!! De behövs verkligen.


Chihuahua.

Igår kom Carro förbi så att jag fick träffa sötis penny! Märta såg stor ut för första gången.


So fucking happy.

Äntligen! Hämtade min älsklingar på posten i lördags.


Missing you.

Bebis bobban

Lovely friends.

Skulle inte hunnit till systemet igår efter jobbet. Hade ju både Märta och Sally med mig. Som tur är så har man vänner som är awsome. Puss Angi. Hade tur när jag kom hem, de fanns en matlåda kvar i kylen. Hade aldrig orkat laga mat. Var seg som en snigel igår på att göra mig i ordning, jag som brukar vara snabb som Sonic. Ni vet den blåa igelkotten?! Kul att träffa dom man aldrig träffar längre. Tack för igår söta ni. De blev iallafall öl igår. Mikaela tog hundarna med sig till Camilla så att jag slapp tänka på dom. Mitt fina hjärta. Runt klockan tolv fick jag och Angi för oss att vi skulle till Oleary´s. Vi hann knappt komma utanför porten förns Angi lägger en jätte vurpa och slår i ryggen och bakhuvudet i isen. De ser inte så skönt ut när huvudet studsar som en fotboll mot isen kan jag ju säga. Det blev inget Oleary´s som ni kanske förstår, lika bra de. Nu slapp vi ju iallafall slösa pengar. Vi drog hem till Robin istället. Var hemma runt klockan tre. Trött som ett as och med ett dunkande huvud. Huvudvärken var kvar imorse när jag vaknade. Fyfan. Men nu är han borta. Ska snart ner till svartbäcken och fixa naglarna. Dom ser ut som skit just nu. Ska försöka hinna förbi farmor idag också, hon har fyllt år.


Sexy fuck.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_185403962.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_185403962.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_185404005.jpg" class="image">


Mr. Big.


Sneakers. Love.

Idag kom ett par av mina fyra skor. Looooooooove.


Sweet candy.

Monstret har börjat löpa blääää.
Tur att hon är söt isf!


Walks to work.


Lionking.

Kom inte försent igår till jobbet. De var ju tur med tanke på att jag öppnade. Morgonen var hyfsat lugn igår på dagis förutom ett fåtal ligisthundar som levde rövare. Började en ny liten hund igår. En japansk spets som hette Hiro, han och Sally blev genast polare. Han är helt vit och ser ut som en stor dunboll. På förmiddagen så fick vi varva. Mycket hundar och lite personal. Men sköna promenader trots slask och snorhal is.

Var och lämnade blod igår för första gången. Skulle börjat i augusti egentligen. Första gången tar dom bara ett litet blod prov för att se hur blodet är och om man får lämna. Sen blev jag "kallad" dit efter en månad typ men så hade jag halsfluss så så kunde jag i te lämna. Andra gången jag blev kallad så var jag på semester i Värmland så då gick de inte hellre. Tredje gången jag kom dit så fick jag inte lämna för att jag hade medicin i tanden som lagts dit tre veckor tidigare. Så igår bestämde jag mig för att om jag inte fick lämna blod fen här gången så skulle jag inte gå dit igen. Men igår fick jag de. Fick en trisslott när jag kom dit. Eller jag valde en trisslott. Han frågade om jag ville ha med eller utan? Med vinst såklart sa jag och vann sen 25spänn, wohooo! Nålen såg enorm ut sen när det väl var time to do it och de gjorde fan ont när dom tryckte in den. Men man vänjer sig nog. Dom tog fyra och en halv dl blod. Fick även reda på att jag har en ovanlig blodgrupp. A- , det är tydligen bara 7% av Sveriges befolkning som har den och 3% av världens befolkning. Efteråt när dom hade tagit de blodet dom behövde och allt var klart så fick jag järntabletter som jag ska ta i tjugo dagar. Jag kommer definitivt lämna blod igen. Sist jag var där sökte jag till att få lämna något mer, kommer inte ihåg vad det heter... Men då är det typ en maskin som blodet kommer till och så plockar den ut det som den behöver(de är det jag inte minns vad det heter) och sen får man tillbaka allt sitt blod. Fast de måste man gör på sjukhuset i stan och de skulle väl ta två till tre timmar. Inte som det är nu direkt. Gå in i blodbussen utanför centrum och lämna blod och Sen är de klart. Det tog 30 min för mig. Fick en festis efter.

Efter jobbet så stressade jag hemåt, kastade in hundarna. Efter det var det att springa till bussen. Jag och Mikaela skulle gå på bio så var tvungen att hämta ut biljetterna en timme innan filmen började. Vi hann precis. Vi såg lekonkungen 3D. Den var grymt bra! Bion var klar strax innan åtta och vi hade lagt oss i sängen innan 10 och jag somnade direkt De händer fan aldrig.

Nu har jag precis vaknat så ska kasta mig in i en dusch och slänga i mig lite frukost. Sen knalla iväg till jobbet.


Had a deam i was king, woke up still king.


Bedtime.

Då vare väl till att försöka sova. Dagen har varit ok. Mycket hundar. Glass. Bullar. Slask. Långpromenad. Hundmys på dagis. God mat serverad när man kom hem från jobbet. Kolla tv. Fixat mig inför sängen. Och nu godnatt.

Har Sallanbrallan hela veckan ut :)


CONGRATZZZ!!!

Idag fyller min fina älskling 5år. Mitt hjärta. Mitt ljus i livet. Min skönhet. Min bästavän. Mitt allt. Jag älskar dig!


Born for this.

Hur tur hade man inte imorse då!?! Var påväg till jobbet, gick runt de stället jag halkade på igår istället för att gå där och riskera att halka igen. Jag menar, hur smart hade de varit liksom. Inte så värst va. Iallafall när jag gick runt vad hittar jag då om inte mitt fulla cigarett paket som jag tappar dagen innan. Paketet var jätte blött med tanke på att de legat ute i snön ett helt dygn. Men cigaretterna var torra. När jag sen kommer fram till dagis inser jag att jag glömt mina cigaretter hemma, dom ligger i andra jackan. Fan vilken tur att jag hittade dom jag tappade igår!

Sötis nemo


So happy i could die.

Ätit god middag. Pannkakor, mums. Sen så råkade jag beställa tre par nike sneakers, fan för internet! Kommer bli fattig när fakturan kommer. Men de är de värt. LOVE MY SNEAKERS. Sally sover som en stock i min säng. Märta ligger I soffan hos Mikaela som även hon beställer saker från internet. Juste hon skulle beställa ett par adidas sneakers till mig också. Oops nu blev de visst 4par. Längtar tills mina älsklingar kommer. Godnatt.


Patricia, I fucking miss you.


Monday.

Måndagen började inte direkt bra. Försov mig. Halkar så att jag ramlar påväg till jobbet när jag går och bär på Märta. Sen så ramlar Märta i sallys piss. Då måste jag ta av henne tröjan hon hade under kappan för den va full av piss. Då tappar jag mobilen i snön. När jag kommer till jobbet inser jag att mina nya skor gick sönder när jag halkade. Då ska jag gå ut och röka och märker då att jag tappat mitt nyöppnade cigarett paket. (antagligen när jag halkade) fyfan för den här måndagen.

Skulle träffat Linnea idag men hon ligger hemma och är sjuk. Typiskt. (gammal bild)


Sleeeepy.

Trött Sally har tryckt ner sig i Märtas säng.


Sunday bloody sunday.

Nu är lägenheten ren och fin. En lampa hade jag sönder också. Typiskt mig. Gjorde as god mat idag. Mums. Promenerade med mamma. Drack te och hade super mysigt med mamma. Nyduschad och har ansiktsmasken på.


Party all the time?

Godmorgon. Precis varit ute med hundarna en sväng. De va skönt väder ute faktiskt, perfekta promenad väder. Ska försöka få tag på mamma igen och kolla om hon vill ut och gå. Helgen har varit bra. I fredags så hade michelle och Johan fest (Johan firades) fick med mig Chexs, Mikaela Och Johan dit. Jag hade väldigt trevligt. Jäger. Cider. Öl. Var hemma halv 5 och de var ganska lagom faktist, Jessica sov här. Patricias underbara föräldrar passade Märta och Sally så i går var de bara att åka och hämta hundarna när man vaknade. Igår gjorde jag ingenting, jag lyfte i princip inte ett enda finger. Låg bara i soffan. Nu har jag allt de roliga kvar att göra, kanske ska börja så att an blir klar nångång. Tvätta. Diska. Bädda. Damsuga. Skura. Damma. Plocka bort alla jävla grejer som är överallt.
image description


love you forever.

Vila i frid min fina kille.
Världens vackraste grabb dog natten mellan fredag och lördag.
Jag älskar dig
image description
image description
image description


nostalgi.


Ugly.

Nyss ätit lunch. Ligger i soffan på jobbet och smälter maten. Skönt, mycket skönt. Idag är de verkligen snorhalt ute på vissa ställen. Som tur är så halkade jag inte omkull med hundarna på promenaden. De skulle vara så typiskt mig att lägga på värsta vurpan. Som den klumpeduns man är. Inga smidigheter här inte. Gårdagen var lugn, för lugn. Middag hos farmor och farfar. Sen vara bara hem till soffan igen. Var hyfsat pigg idag när jag vaknade. Skönt. Nyss haft möte med en hundägare och skrivit papper. På måndag börjar lilla Kyra!


...


Talk that talk.

Stoffliggare idag. Pumpar Gossip girl avsnitt och äter Ipren. Alltid lika trevligt.


Roc me out.

Trött som ett as och färdig duschad, äntligen ligger jag i sängen Inte bara jag utan även Märta, trött som ett as alltså för duscha de är nåt hon ska få göra imorgon. Hon har redan krupit in i värmen under täcket. Finaste tjejen. De är iskallt i sovrummet som vanligt, isbjörnarna håller på att go banans här inne. De är så de känns iallafall. Pratade äntligen med Patricia, flygresan hade gått bra bortsett från en skrikande unge som hon hade haft bakom sig. De va tydligen jätte varmt där borta. Vad kan man säga, vissa här de jävligt bra. Kändes skönt att veta att hon har de bra och att hon kom fram ordentligt. Jag tror att man oroar sig lite för mycket i onödan, men hur kan man inte göra de?! Jag menar, hon åker ju ensam till Sydamerika. Pratade med min underbara Michelle idag, de är alltid lika kul. Hon gör mig så glad. På fredag ses vi, äntligen! Vi har inte haft tid att ses så mycket den senaste tiden, jätte tråkigt. She is one busy lady kan jag lova. Hade kvällsbesök av en viss Walter, gladast blev nog Märta. Men te sällskap är alltid trevligt. Han åt upp allt vårt godis vilket var väldigt bra för då slapp jag. Känns inte som att man behöver de för kroppens skull, så tack Walter.


Sweetheart.

Ligger i soffan och myser med Märta. Hon är så jävla mysig när hon är trött. Söt är hon alltid. Lilla hjärtat. Vi har nyss ätit middag och maten blev skit god. Tror nog att jag är en mästerkock! Inte för att skryta. Dagen har varit helt okej faktiskt, vaknade tidigt och var pigg. De va riktigt skönt. Mycket hundar idag på dagis, men vädret har varit strålande och vi har gått långa promenader. Kändes som att våren var påväg. Jag älskar våren. Längtar som fan efter våren.

p.s. Tog världens sötaste bild på bobban idag när han låg och sov i sin gröna kula.


Last week.


Here i go again.

Godmorgon.
Uppe med tuppen. Idag känner jag mig mycket piggare än vad jag gjorde igår. De är bara ryggen som är stel som en pinne, men man får väl skylla sig själv om man inte rör på sig tillräckligt mycket och då är de kroppen som får ta stryk. Jag är glad att jag vaknade utan huvudvärk för jag somnade med ett dunkande huvud. Blev varken middag eller dusch igår, stupade i sängen direkt efter jobbet. Så nu blir blir de till att äta en brak frukost så att jag orkar med dagen.

p.s. väntar fortfarande på att Patricia ska blogga så att man ser hur hon har de i Sydamerika. i miss u


bestfriend.


Like a wild crocodile.

Godmorgon. Känner mig tröttare än någonsin och kroppen hänger inte riktigt med, känns som att halva jag fortfarande ligger kvar i sängen.
Sov dåligt inatt. Sov nästan inget alls. Kasta i sig lite frukost och laga lunch. Slänga på sig smink och kläder. Sen knata iväg till jobbet så att jag inte kommer allt för mycket försent. Idag blir det en tuff dag för min trötta kropp.
De är bara sträcka på sig och vakna ordentligt.


See you later alligator.

Idag åkte min bästa till Sydamerika. Hon blir borta i lite mer än tre månader. Hon borde landa om ett par timmar. Kan tänka mig att hon kommer vara helt slut i kroppen efter all nervositet som uppstått dom senaste dagarna så de blir nog skönt för henne när hon väl är framme och kan andas ut. Patricia är en av mina absolut modigaste vänner och jag beundrar verkligen henne för att hon är en sådan stark person. Hon kommer att få uppleva underbara saker på sin resa genom Sydamerika och jag längtar redan efter att få höra om alla spännande historier, galna saker hon hittat på och om alla vackra platser som hon kommer besöka. En av dom bästa sakerna med Patricia är att hon har en sådan glad och positiv personlighet, där har vi en tjej som kan bjuda på sig själv. Därför vet jag att hon kommer träffa massa nya vänner där bort och ha en underbar tid. Det är hon verkligen värd för hon är en riktigt fin tjej och en strålande vän.


Back on track.

Nu blir de tydligen till att försöka sig på att blogga igen. Spännande.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0