Sweet.


Cozy.

Gösta väckte mig fem imorse. Jävla sötis Gösta. En kvart innan klockan ringde. Skulle verkligen behövt den där kvarten, men de tyckte tydligen inte Gösta. Så jag gick upp, tänkte att han kanske var pigg och ville ha sällskap, YEAH RIGHT! När jag gick upp så gick han och lade sig i sängen igen och började snarka. Så pigg var han. Ringde och pratade med pappa som snart skulle sluta jobbet (han jobbade natt) snäll som han är så körde han mig till jobbet vid 06:20! Puss. När jag kom hem från jobbet så hade han lagat middag, usch va skönt alltså!! Nu så ligger Gösta och Märta i varsin soffa, Gösta sover som en stock. Snart kommer min syster hot med godis också, mums!


Hey Mr shoe.

Beställde ju fyra par skor för nån vecka sen (igen) här är ett par av älsklingarna!!


<3

Vila i frid fina Casper.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_191583848.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_191583876.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_191583948.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_191583969.jpg" class="image">


Weekend.

I fredags hade jag och Elin tvspel&filmkväll :) super mysigt. I lördags tränade jag och sen på kvällen drog jag till olearys med Mikaela & några. Eftersom att jag nu ska vara nykter i en månad så drack jag bara redbull så var bog piggast i sällskapet under kvällen :) första helgen utan alkohol avklarad. BAZINGA.

Idag så tog jag med mig älsklings Gösta hem från jobbet, jag ska ha honom tills på fredag. Men eftersom att jag och Mikaela bor så litet och hon inte är så jätte förtjust i stora skrynkliga dreglande hundar så bor vi hos pappa i några dagar! :)


Boxxxxx.

Trött Gösta på bussen påväg till pappa :)


Sunday.

Söndagsmys i soffan.


Sweet.

Världens vackraste tjej!


The big guys.

Hittade en bild på grabbarna precis innan dom skulle dra :) tror de är Davids syster som tagit den. Här har ni iallafall dom stiliga killarna. Ha en underbar resa :) i Will miss you


Hey you.

Hämtade inte ut skorna idag, tar de imorgon istället. Underbara Elin kom förbi och hälsade på idag :) drack te och spelade Mario Smash! Nu har jag och Mikaela nyss lagt oss i sängen och ska kolla på the nightmare before christmas!


Beautiful friend. I miss u.


Shooooooooes.

Glömde säga att jag "råkade" beställa skor i söndags, kanske 4par sneakers!! Ska hämta ut dom idag med pappa så vi hoppas dom passar!!! :D


OZ.

Har inte haft tid eller ork att blogga. Har tränat ganska mycket och jobbat såklart. Har knappt sovit, har blivit skit förskyld och så tror jag att febern är och hälsar på. Blev hemma från jobbet idag. Har varken tid, råd eller lust att vara hemma från jobbet.

I lördags så var jag på löplabbet med mamma. Tränat. Sen till kvällen så drog jag och Mikaela hem till David en sväng och drack lite cider, sen drog vi och Peter till olearys, helt värdelöst så var inte där så länge. Åkte hem och mös med Märta ist :)

Veckan avslutades med att träna och exter det tacoskväll och filmmys med Maxi i söndags!

I måndags så skulle jag Maxi och David ha bowlat, men alla banorna var upptagna, så den blev ett 4timmars mariopartyrace!! Slutade med blåmärken och blåsor i hela handen. Tar man i för hårt då?!?

I tisdags blev de träna som gällde efter jobbet, har ju varit på löplabbet och köpt nya skor så nu ska dom användas. Självklart blev de färgglada skor :) de är verkligen värt att köpa skor där, har redan märkt Skillnad och har bara använt dom tre gånger. Superbästaskorna!!!

Igår kom grabbarna över igen, så självklart blev det mera marioparty och Smash! Skönt att man har hunnit umgås lite eftersom att dom drar till Thailand idag, kl 3 går planer :)

Min coola vän maxi har fotat sig själv och satt som bakrund på min telefon så att jag inte skulle glömma bort honom när han var i Thailand.


Shrek 3D

Från i fredags :)


Kitty.


Snakebite.

Vaknade halv ett idag, minns inte när jag sov så länge senast. Mikaela sover fortfarande. Sliten tydligen. Veckan har varit hyfsat lugn, har jobbat och tränat lite. I torsdags var Elin här och käkade middag. De va skit mysigt eftersom att vi typ aldrig ses! På kvällen kom även Walther förbi så vi tre satt och spelade 500 och drack te :) i fredags så var jag hos Michelle i högdalen och hade mysis kväll. De va bara vi och alla hundarna, så himla skönt. Igår så var jag och handlade med linne och sen färgade hon mitt hår (de såg förjävligt ut innan) tack Lalle!!! Sen blev det vin och jäger till kvällen.


Hey beautiful.


After the storm.

Sitter på jobbet och viker bajspåsar och lyssnar på Mumford and Sons, usch vad jag saknar dig Patricia!


Walk idiot Walk.

Legat i soffan hela dagen idag med mina fina och myst och kollat på OZ! Tur att Östen är här så han kan ta hand om Mikaela en dag som den här. Hon är värld det bästa <3


Snow.


Helle winter.

Kom hem för en stund sen, har precis lagt mig sängen med vilddjuren. Fyfan va det kallt ute, 23- var de när jag var hos Linnea!! Usch. Idag har jag varit och tränat med mamma och Sara, skönt! Sen så har jag varit på middag hos världens bästa Linnea med Elin :) var så kallt ute så vi tog tog taxi hem! Nu ska jag sova, äntligen. Tack Linnea och Elin för en underbar kväll <3


Love.love.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3231255/images/2012/pic_187829633.jpg" class="image">


Kiss.


Happyhappy.

Imorgon kommer min underbara kille hit, han ska va här hela helgen :)


<3


Happy birthday baby.

Glömde helt bort att blogga igår kväll. Men iaf Linnea fyllde år igår så här kommer en bild på världens bästa tjej! :) grattis igen min älskling. På lördag ska vi vara hemma hos Linnea och äta middag och mysa för att fira henne. De blir jag Elin och Linnea bara så jävla skönt!!


Picasso.


RSS 2.0